Despre Noi

Compania noastră este o companie privată, cu capital exclusiv autohton din Arad. Specializată în construcții de infrastructură respectiv construcții de: drumuri, platforme, parcări, lucrări de canalizare, construcții civile și lucrări de reparații / întreținere imobile cu orice destinație.

VALORILE NOASTRE

PERFORMANTA

Avem rezultate excepționale, în termene competitive, la standarde ridicate de management

Z

REPUTATIE SI INCREDERE

Suntem recunoscuţi ca lideri de piaţă, drept rezultat al îndeplinirii angajamentelor contractuale la nivele înalte

CRESTERE CONTINUA

Implementam tehnologii de ultimă generaţie pentru a furniza proiecte la cele mai înalte standarde în domeniu

ADAPTARE

În fiecare zi câștigăm noi cunoștințe și abilități, pe care le transferăm fiecărui proiect în parte

Director General

Ing. Medintu Gheorghe

De profesie inginer constructii. A acumulat o bogata experienta in managementul afacerilor desfasurate incepand cu anul 1991. Incepand cu anul 1991 a condus si administrat cu succes afaceri de anvergura, si a realizat frumoase cifre de afaceri la societatile pe care le-a administrat. A participat activ la edificarea mai multor imobile de insemnatate pentru economia judetului Arad. 

Calitate

Servicii de calitate la standarde europene. Compania noastra va ofera servicii de constructii drumuri si asfaltari certificate.

Lucru in Echipa

Companie cu experienta in domeniu, servicii de constructii drumuri si asfaltari efectuate de echipe experimentate.

Firma Premiata

Compania noastra detine o multime de recomandari survenite in urma realizarii lucrarilor de constructii drumuri si asfaltari.

Doar ce e mai bun

9

Conduita Profesionala

Cu o echipa dedicata de experti in asfaltare si cu o experienta de peste 11 ani, puteti avea incredere ca suntem capabili sa livram proiectul la timp si in limitele bugetului convenit.

9

Experienta

Suntem specializati in toate tipurile de servicii: de la proiectare, masuratori si consultanta pana la amenajare parcari, trotuare si spatii pietonale; amenajari si asfaltari curti interioare si cai de acces de orice dimensiune; platforme betonate, pardoseli hale si magazine; excavari si nivelare teren; canalizare, alimentare cu apa si terasamente; indepartarea asfaltului si asfaltare drumuri; precum si demolari.

9

Inovatie

 Nu avem nevoie decat sa ne spuneti ce doriti sa obtineti in final. Personalul nostru specializat, se va ocupa de toate actele necesare pentru proiectarea si autorizarea lucrarilor